Οι Opera Chaotique κάνουν τον Μπουκόφσκι…jazz

//Οι Opera Chaotique κάνουν τον Μπουκόφσκι…jazz
Οι Opera Chaotique κάνουν τον Μπουκόφσκι…jazz2014-11-07T18:10:47+02:00

Project Description

Oι εκκεντρικοί τροβαδούροι του χάους παρουσιάζουν τη νέα τους δουλειά με άξονα τον σαγηνευτικά άσωτο βίο του εκκεντρικού συγγραφέα, στο κοινό της Αθήνας στο Faust κάθε Δευτέρα και της Θεσσαλονίκης στη Μαύρη Τρύπα κάθε Πέμπτη.

Οι Opera Chaotique μας παρουσιάζουν την καινούρια τους παράσταση με τίτλο «Bukowski: Ποιήματα ενός πορνόγερου».

Είκοσι χρόνια μετά τον θάνατο του κακού παιδιού της διανόησης Charles Bukowski, οι εκκεντρικοί τροβαδούροι του χάους παρουσιάζουν τη νέα τους δουλειά με άξονα τον σαγηνευτικά άσωτο βίο του, στο κοινό της Αθήνας στο Faust κάθε Δευτέρα και της Θεσσαλονίκης στη Μαύρη Τρύπα κάθε Πέμπτη.

Ιστορίες για φθηνά ποτά, ανήθικα θηλυκά, μοναχικές καρδιές και ξεφτισμένα όνειρα παρουσιάζονται με το αναπάντεχα ανατρεπτικό χιούμορ, την άκρως σουρεαλιστική φαντασία και τις εκρηκτικές μουσικές αλχημείες των Opera Chaotique. Η παράσταση αυτή είναι βασισμένη στο νέο τους άλμπουμ «Bukowski: Poems of a Dirty Old Man».

Οpera Chaotique
Το ιδιαίτερο αυτό δίδυμο που καταπατά επιδεικτικά τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην όπερα, τη τζαζ, το καμπαρέ και την ποπ, δημιουργηθηκε το 2011 από τον Tenorman (κατά κόσμον Γιώργο Τζιουβάρα) φωνή/αφήγηση και πιάνο και τον Voodoo Drummer (κατά κοσμον Χρήστο Κουτσογιάννη) στα ντραμς ξεχώρισε αμέσως για το ιδιαίτερο μουσικό στίγμα, τη μοναδική αισθητική και την σαρωτική σκηνική παρουσία τους.

Μέσα σε τρία μόλις χρόνια από την ίδρυσή τους οι Opera Chaotique έχουν γυρίσει όλη την Ελλάδα, έχουν παίξει σε σημαντικά hotspots όπως το Faust, το Stage Volume 1, το Half Note Jazz Club, ο Μύλος, το Rockwave Festival κ.α. Πολύ γρήγορα κατάφεραν να διασχίσουν τα στενά μουσικά σύνορα της χώρας τους και να εμφανιστούν στις περισσότερες μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις, αλλά και στην Ασία .

Το πρόγραμμα των συναυλιών τους έχει πλέον σταθερές εμφανίσεις σε ιστορικά θέατρα, club και φεστιβάλ όπως το White Trash του Βερολίνου, το Theaterhaus της Στουτγκάρδης, το Harlem Jazz Club της Βαρκελώνης, το Backstage Club της Αγίας Πετρούπολης και το Secret Garden Party της Μ.Βρετανίας αλλά και περιοδείες σε Ιταλία και Πορτογαλία.

Το oλοκαίνουριο άλμπουμ των Opera Chaotique, έχει τίτλο «BUKOWSKI: Poems of a Dirty Old Man». Το άλμπουμ αποτελείται από μελοποιημένα ποιήματα του Charles Bukowski και έχει τη μουσική συμβολή του θρύλου των μπλουζ Louisiana Red και του εκκεντρικού frontman των Tiger Lillies, Martyn Jacques.

Cool Cat Mobile App

itunes itunes itunes